Swedish Legends ™ lanseras juni 2020. Fråga i din butik efter Swedish Legends från Brilliantiq. Snart finns vi där!

Om oss

Om företaget Brilliantiq AB
Swedish Legends funktionstuggummi är ett unikt, patenterat, organiskt växt- och svampbaserat kosttillskott och en ny sportnutrition. Tuggummin vars egenskaper är komponerade för att effektivt ladda kroppens energidepåer och stärka den inre mentala balansen för att maximalt prestera i krävande situationer.


Swedish Legends har en unik komposition av 15 naturliga, aktiva ämnen som bygger på synergier, där varje växtbaserad substans specifika och unika förutsättning har analyserats på djupet så att kompositionens helhet ska ge kroppen en maximal effekt och prestanda vid hård träning och krävande aktivitet.

 

Kosttillskottet har dessutom en unik ny kallpressad tillverkningsprocess utan uppvärmning av gummibasen, vilket bibehåller de känsliga växtbaserade ämnena och vitaminernas effekt och funktion intakt som annars förstörs vid uppvärmning.

 

Om grundaren

Företagets grundare Roger Peterson har utvecklat sitt djupa intresse inom biokemi och österländsk medicin sedan hans son föddes med utmaningar så som Ehlers-Danlos syndrom (EDS), Aspberger, kongenital binjurebarkshyperplasi (CAH) och andra utmaningar som kräver noggrann balansering och stöd till kroppen i form av tillskott av enzymer, noggrann balansering av salter (lågt natrium och högt kalcium) etc. Roger ville få förståelse för sin sons utmaningar och var också tvungen att fungera som kunskapsbärare mellan olika läkare för att underlätta för dem att kunna ge rätt vård.

 

Rogers kunskaper inom biokemi är grunden till Brilliant IQ, ett företag inom biohacking och nutrition. Brilliant IQ utvecklar produkter som stödjer kroppens livsuppehållande funktion och balans genom dagliga tillskott av mineraler, aminosyror och vitaminer.

 

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now